Tankar om en partner


Min tanke i ett förhållande är, att den jag är tillsammans med aldrig skall behöva tvivla på min kärlek och engagemang. Vill att personen i fråga skall känna min värme, kärlek och trygghet.

Om jag älskar någon så kommer den känna det och höra det från mig. Men det sista har jag börjat tvivla på om det ens är rätt att göra så. Har fått uppleva att man blir tagen förgiven. Vilket har fått mig att känna mig betydelselös. 

Jag är lojal och kämpar för den jag älskar. Men vill ju då ha det tillbaks med. Funderar på om det hade varit bättre om jag var lite hård och kall. Kanske mer egoistisk. 

Har fått uppleva massa svek i mitt liv och det vill jag inte att någon skall behöva uppleva. Vad är det då som gör att människor beter sig på detta sättet när dom har en varm go människa som vill väl? 

Har alltid velat tänka att människan i grunden är god. Men när man upplever svek efter svek då börjar man starkt fundera på om man haft fel. Eller är det jag som är fel? Ibland känner jag mig som en utomjording. 

Var rädd om dig och andra där ute. ❤