Håll hoppet levande.


Varje dag är en dag närmare sol, värme och fågelkvitter. Dagarna går och man försöker hålla modet och hoppet levande. Det är en tid att begrunda sig själv och sitt liv. Vad vill jag? Vart skall jag? Vad kan jag göra bättre? Vad behöver jag addera? Vad behöver jag ta bort? 

Jag har gått in i mig själv som jag inte gjort på många många år. Det är stundom smärtsamt men är samtidigt väldigt givande då man ser vissa saker klarare än vad man annars kanske inte gjort. Utan man kanske bara hade kört på i gamla invanda mönster. Det gör ont att växa ibland.  

Men växtvärken kommer gå över och plötsligt har saker vänt till det bättre. Allt tar sin tid och allt har sin tid. Tror inte det spelar någon roll ibland hur mycket man försöker förändra om det inte är rätt tid och ger saker den tid det behöver. 

Hur vet man om det är rätt tid? Ja vad kan man svara på den? Jag tror man skall känna in och lyssna på sin magkänsla. Sedan om man gör samma sak gång på gång så kan man nog inte förvänta sig en annan utgång. Tror på att göra saker annorlunda än vad man gjort tidigare. Endast då kan man få ett nytt resultat. 

Det är en tid för att begrunda och förändra. 

Var rädd om dig och andra där ute. ❤